„A történelmet a győztesek írják.” - Winston Churchill

Második világháború

patreon reklamTámogass bennünket!
Anyagi eszközeink nincsenek, ezek hiányában viszont hosszabb távon leküzdhetetlen nehézségbe ütközik e bázis fennmaradása. Honlapunk nonprofit, csapatunk tagjai puszta elhivatottságból teszik, amit tesznek. Ezért kérjük: akinek fontos e felület fennmaradása, e közösség további munkája, és üzenetünk eljuttatása minél szélesebb körbe, támogasson bennünket. 

Henrik Eberle: Levelek Hitlerhez

  • Megjelenés: 2009

  • Méretek: 151x207x35

  • Oldalszám: 432

  • Nyelv: magyar

  • Kötésmód: cérnafűzött keménytáblás, védőborítóval

  • Eredeti cím: Levelek Hitlerhez

Moszkvai levéltárakban őrzött dokumentumok - először magyar nyelven.
A Hitler-könyv című bestseller után, amely harminc országban megjelent, egy újabb pikáns kortörténeti olvasmányt tarthat kezében az olvasó - kortörténeti dokumentumot a harmadik Birodalom idejéről, amelyeket Henrik Eberle állított össze, adott ki és látott el kommentárokkal. Először mutatkoznak meg a nyilvánosság előtt azok a dokumentumok az 1925 és '45 közötti korszakból, amelyek bebizonyítják, mennyire odaadta magát a német nép a "Führernek", Adolf Hitlernek. Sosem sejtett mélységekbe pillanthatunk ezeknek a cenzúrázatlan pillanatfelvételeknek a segítségével, amelyek a német nép hangulatát tükrözik a Harmadik Birodalom létrejöttét megelőző és uralmát végigkísérő időszakban.

Hirdetés

További cikkek

A
A 25. órában vagyunk!

Minden családban keringenek történetek arról, mit is tett, vagy élt át egy rokon a II. világháborúban. Sokáig erről még beszélni sem volt ildomos, ám sok családban még ma is élnek azok az emberek, akik átélték a történelem egyik legnagyobb háborúját. Az ő történeteiket szeretnénk most megosztani, hogy azok is hallathassák a hangjukat, akik eddig nem tehették, vagy ma már nincsenek köztünk.

Bővebben
Látogatásaink

Az évek során igyekeztünk minél több - a világháborúhoz kapcsolódó - múzeumba, hadiparkba, haditechnikai bemutatóra és egyéb helyszínre eljutni. A gyűjteményünket olvasóink beküldött képeivel remélhetőleg tovább sikerül folyamatosan bővítenünk.

Tovább
Emlékművek

Hideg kő és/vagy fém mementói a múlt eseményeinek, a múlt embereinek és tetteiknek. Hidegek - mégis élnek. Naponta elmegyünk mellettük, mégis ritkán állunk meg, olvasunk el néhány nevet, és hajtunk fejet.

Tovább