„A csatára való felkészülés során meggyőződhettem arról, hogy a tervezés létfontosságú, ám a tervek haszontalanok." - Dwight D. Eisenhower

Második világháború

patreon reklamTámogass bennünket!
Anyagi eszközeink nincsenek, ezek hiányában viszont hosszabb távon leküzdhetetlen nehézségbe ütközik e bázis fennmaradása. Honlapunk nonprofit, csapatunk tagjai puszta elhivatottságból teszik, amit tesznek. Ezért kérjük: akinek fontos e felület fennmaradása, e közösség további munkája, és üzenetünk eljuttatása minél szélesebb körbe, támogasson bennünket. 

Men of War

borito
Ez egy nagyon reális RTS játék, amiben kegyetlen nehéz dolgunk lesz. Van benne kommandozós pálya ahol a holtesteket kell elrejteni és részt vehetünk frontális támadásokon is. A pályák nagyon változatosak, nagyon szép a játék grafikája, a fizikai motorja is nagyon profin lett megoldva. Három oldalon küzdhetünk a második világ háború nagyobb csatáiban:
  • Szovjet
  • Német
  • Szövetséges
kep1

Egyjátékos mód:

Ami nagyon érdekes a játékban az az, hogy minden kis katonának, lövegnek és harckocsinak saját iventory-a (=felszerelése) van így, ha elfogy a katonánk lőszere, kötszere vagy akár csak a sisakját elvesztette a harc közben, azt az elesett bajtársaktól vagy ellenségtől pótolhatjuk. A játékban van egy közvetlen irányítás mód, mikor egy egységet teljesen mi uralunk. Nagyon sok egység található meg benne és szinte olyan, mint egy szimulátor. A játékhoz tartozik egy nagyon profi editor is.

kep2

Személyes vélemény: Nekem nagyon tetszik a játék, hangulatos, jók benne a hangok illetve a pályák is.

Írta: Panzer 2

Hirdetés

További cikkek

A
A 25. órában vagyunk!

Minden családban keringenek történetek arról, mit is tett, vagy élt át egy rokon a II. világháborúban. Sokáig erről még beszélni sem volt ildomos, ám sok családban még ma is élnek azok az emberek, akik átélték a történelem egyik legnagyobb háborúját. Az ő történeteiket szeretnénk most megosztani, hogy azok is hallathassák a hangjukat, akik eddig nem tehették, vagy ma már nincsenek köztünk.

Bővebben
Látogatásaink

Az évek során igyekeztünk minél több - a világháborúhoz kapcsolódó - múzeumba, hadiparkba, haditechnikai bemutatóra és egyéb helyszínre eljutni. A gyűjteményünket olvasóink beküldött képeivel remélhetőleg tovább sikerül folyamatosan bővítenünk.

Tovább
Emlékművek

Hideg kő és/vagy fém mementói a múlt eseményeinek, a múlt embereinek és tetteiknek. Hidegek - mégis élnek. Naponta elmegyünk mellettük, mégis ritkán állunk meg, olvasunk el néhány nevet, és hajtunk fejet.

Tovább