„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” - Winston Churchill

Második világháború

patreon reklamTámogass bennünket!
Anyagi eszközeink nincsenek, ezek hiányában viszont hosszabb távon leküzdhetetlen nehézségbe ütközik e bázis fennmaradása. Honlapunk nonprofit, csapatunk tagjai puszta elhivatottságból teszik, amit tesznek. Ezért kérjük: akinek fontos e felület fennmaradása, e közösség további munkája, és üzenetünk eljuttatása minél szélesebb körbe, támogasson bennünket. 

Újra hallat magáról a Heroes & Generals

Az IO Interactive-től kivált tagok munkája lesz a Heroes & Generals, amely egy böngészőben futtatható, free-to-play FPS-nek ígérkezik. Emellett stratégiai tisztként is csillogtathatjuk tudásunkat. A projekt köszöni, jól van: új látnivalókkal szolgálhatunk, és a bétára is lehet jelentkezni.

179074 orig 01

A Heroes & Generals egy MMORTS és shooter vérbeli keveréke, melyben azok is megtalálják a számításukat, akik belső nézetből szeretnék átélni a második világháború csatáit, és azok is, akik inkább a hadvezéri vénájukat csillogtatnák a taktikai képernyőn. A dán Retro-Moto munkáját a Square Enix adja ki; a sors üldözi őket, lévén pont azért váltak ki anno az IO-ból, mert az Eidos - ami azóta szintén a Square-é - felvásárolta a stúdiót. Úgy látszik, nem bírnak elszakadni a kiadótól.

179078 orig 05

A cikk folytatása a Gamekapocs.hu oldalon olvasható

Hirdetés

További cikkek

A
A 25. órában vagyunk!

Minden családban keringenek történetek arról, mit is tett, vagy élt át egy rokon a II. világháborúban. Sokáig erről még beszélni sem volt ildomos, ám sok családban még ma is élnek azok az emberek, akik átélték a történelem egyik legnagyobb háborúját. Az ő történeteiket szeretnénk most megosztani, hogy azok is hallathassák a hangjukat, akik eddig nem tehették, vagy ma már nincsenek köztünk.

Bővebben
Látogatásaink

Az évek során igyekeztünk minél több - a világháborúhoz kapcsolódó - múzeumba, hadiparkba, haditechnikai bemutatóra és egyéb helyszínre eljutni. A gyűjteményünket olvasóink beküldött képeivel remélhetőleg tovább sikerül folyamatosan bővítenünk.

Tovább
Emlékművek

Hideg kő és/vagy fém mementói a múlt eseményeinek, a múlt embereinek és tetteiknek. Hidegek - mégis élnek. Naponta elmegyünk mellettük, mégis ritkán állunk meg, olvasunk el néhány nevet, és hajtunk fejet.

Tovább