RT Vermilion - шаблон joomla Скрипты
„A jelenlegi helyzetet számunkra adott lehetőségnek, nem pedig katasztrófának kell tekinteni." - Dwight D. Eisenhower

II. világháború - masodikvh.hu

Felhasználási feltételek

Az oldal regisztrált vagy regisztráció nélküli használata jelen szabályzat kötelező érvényű elfogadásának minősül. A masodikvh.hu oldal fenntartja magának a jogot, hogy jelen szabályzatot indoklás nélkül, akár visszamenőleg is megváltoztassa. A Felhasználói feltételekben történt változások egyértelműen fel lesznek tüntetve a kezdőoldalon.

  • Az oldal működése

Ezt az oldalt azért hoztuk létre, hogy a többi II. világháborús portál mellett legyen egy olyan is, amelyen minél részletesebben foglalkozunk a világháborúval, az akkori haditechnika és hadszínterek bemutatásával. A világháború érdekes eseményeinek tárgyalása mellett kitérünk olyan hasznos harcászati eszközökre is, mint a kézifegyverek, harckocsik, repülők, hajók, páncélvadászok, stb.

Portálunk politikailag pártatlan, világnézetileg semleges és semmilyen kirekesztő, vagy szélsőséges nézetnek nem ad helyet. Ezektől kategórikusan elhatárolódunk.

A szolgáltató minden tőle telhetőt megtesz a felkerült anyagok elérhetőségének biztosítása érdekében. Az esetleges hibákkal (mint oldal elérhetetlenség) és a szolgáltatás teljes vagy részleges megszűnésével kapcsolatos károkért a masodikvh.hu oldal nem vállal felelősséget.

A weblapon található információk közzétételéhez, másolásához a működtetők vagy partnereik beleegyezése szükséges.

  • Regisztráció

Az oldal egyes funkcióinak használatához regisztráció szükséges. Tilos olyan felhasználónév használata, amely trágár kifejezést vagy bármilyen politikai nevet tartalmaz. A regisztráció során megadott adatokat csak az oldal regisztrált tagjai láthatják.

  • Hozzászólások

A hozzászólásokkal kapcsolatos mindennemű felelősség a hozzászólót terheli. A kijelölt moderátorok jogosultak, de nem kötelesek a feltöltött hozzászólásokat ellenőrizni, és a szabályzat megsértése esetén külön értesítés nélkül törölni. A szabályzat részletei a fórumban olvashatóak.

  • Üzenetküldés

Az oldal belső üzenetküldője segítségével csak személyre szóló üzeneteket szabad küldeni, reklámüzenetek kiküldésére nem használható.

  • Egyéb rendelkezések

A felhasználási feltételek megsértése a felhasználónév külön figyelmeztetés nélküli törlésével, az adott felhasználó IP cím alapján történő kitiltásával járhat.

A
A 25. órában vagyunk!

Minden családban keringenek történetek arról, mit is tett, vagy élt át egy rokon a II. világháborúban. Sokáig erről még beszélni sem volt ildomos, ám sok családban még ma is élnek azok az emberek, akik átélték a történelem egyik legnagyobb háborúját. Az ő történeteiket szeretnénk most megosztani, hogy azok is hallathassák a hangjukat, akik eddig nem tehették, vagy ma már nincsenek köztünk.

Bővebben
Bővebben
 
Fórum

Várjuk a hozzászólásokat a haditechnikával, hadműveletekkel, alakulatokkal, filmekkel és egyéb témákkal kapcsolatban. Ezenfelül szívesen fogadunk minden, az oldallal kapcsolatos véleményt, kiigazítást és ötletet.

Tovább
Impresszum

A www.masodikvh.hu történelmi portál egy civilek által életre hívott, és azóta szerkesztett oldal. A szerkesztők csupán önerőből, saját lelkesedésből próbálnak meg a legjobb tudásukhoz mérten tájékoztatást adni a világháború különféle eseményeiről, eszközeiről

Tovább
Látogatásaink

Az évek során igyekeztünk minél több - a világháborúhoz kapcsolódó - múzeumba, hadiparkba, haditechnikai bemutatóra és egyéb helyszínre eljutni. A gyűjteményünket olvasóink beküldött képeivel remélhetőleg tovább sikerül folyamatosan bővítenünk.

Tovább
Emlékművek

Hideg kő és/vagy fém mementói a múlt eseményeinek, a múlt embereinek és tetteiknek. Hidegek - mégis élnek. Naponta elmegyünk mellettük, mégis ritkán állunk meg, olvasunk el néhány nevet, és hajtunk fejet. Mégis: a múlt eképpen van velünk nap mint nap.

Tovább